Els Mossos desallotgen l’acampada de la Gran Via en defensa del dret a l’habitatge

La plataforma 'Què més ha de passar?' mantenen les activitats previstes a partir de la una del migdia

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquesta matinada l’acampada a la Gran Via, a l’alçada de la plaça Universitat, que la plataforma ‘Què més ha de passar?’ havia organitzat aquest dissabte en defensa del dret a l’habitatge. Els activistes reclamaven amb la seva acció l’expropiació de pisos de la banca, la rebaixa d’un 50% els preus del lloguer i aturar els desnonaments. L’actuació policial ha tingut lloc a les quatre de la matinada i no s’ha produït cap incident, segons informen els Mossos d’Esquadra. Els activistes, d’altra banda, havien previst un extens programa d’actes per a aquest diumenge, que reprendran a partir de la una del migdia.

Port de Tarragona