Ingressen a presó tres traficants de cocaïna i es desmantella un important punt de venda a Canovelles

En el registre es van intervenir onze quilos de droga i 80.000 euros

Mossos de Granollers juntament amb la Unitat Canina i els GEI,  han detingut tres homes de 41, 39 i 25 anys, tots de nacionalitat marroquina i veïns de Canovelles (Vallès Oriental) com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues. Els arrestats, que controlaven un punt de venda molt actiu a la ciutat, van ingressar a presó i la investigació està tancada.

Els agents van rebre informació que en un pis de Canovelles si podria estar venent drogues sis mesos abans i, arran d’això van iniciar una investigació. Els agents van detectar immediatament que hi havia un flux diari molt elevat de persones que anaven a comprar estupefaents a aquesta adreça.

El modus operandi dels detinguts era el següent: per tal d’adquirir la droga, els compradors es posaven en contacte telefònicament amb el venedor i després de pactar el preu i la quantitat s’adreçaven al pis. Posteriorment la compravenda es realitzava al carrer, molt a prop del domicili registrat.

El matí del 8 de maig els agents van realitzar una entrada i registre en el pis autoritzada pel Jutjat d’Instrucció 1 de Granollers. En el moment en que els agents van irrompre a l’immoble els detinguts van ser sorpresos mentre dormien a les seves respectives habitacions. En el registre es van poder intervenir més de dos quilos de cocaïna, una part preparada en 1000 dosis per a la seva venda. També es van intervenir prop de nou quilos de haixix, nou rellotges de gamma alta, 34 telèfons mòbils, una càmera de fotos, dues càmeres esportives, quatre balances de precisió i més de 80.000 euros en efectiu, presumptament provinents de la venda d’estupefaents. El valor de la substancia intervinguda superaria amb escreix els 200.000 euros en el mercat il·lícit. El 10 de maig els tres detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, el qual va decretar ingrés a presó per tots tres.

Port de Tarragona