Un incendi forestal crema almenys quinze hectàrees de vegetació a Montferri i obliga a tallar una carretera

Els Bombers activen una vintena de dotacions terrestres, un helicòpter i diversos avions

Fotografia facilitada per Bombers de la Generalitat on es veu l'incendi de Montferri.

ACN-Un incendi forestal actiu ha cremat aquest diumenge al vespre almenys quinze hectàrees de vegetació a Montferri (Alt Camp), segons el balanç del cos d’Agents Rurals a les deu de la nit. Els Bombers han rebut l’avís a dos quarts de vuit, quan han activat una vintena de dotacions terrestres per extingir el foc, a més de quatre avions i un helicòpter. Al lloc, situat a la zona de La Cargola, també s’han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra, del cos d’Agents Rurals i una desena de vehicles de la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal del Penedès i el Garraf. El foc ha arribat a dalt de tot de la muntanya i els flancs progressen, però lentament, han informat cap a les nou del vespre els Bombers.
Els avions de vigilància i atac, que han treballat sobretot a la zona del cap, s’han retirat quan s’ha post el sol.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), a causa de l’incendi forestal a Monferri s’ha tallat la carretera T-204 entre els quilòmetres 4 i 4,5 en els dos sentits de la marxa. El telèfon 112 ha atès 88 trucades de ciutadans alertant del foc.

Port de Tarragona