Un motorista d’Amposta mor a Aldover en l’únic accident de trànsit mortal ocorregut a Catalunya el cap de setmana

Imatge d'arxiu d'un accident a l'AP-7.

J.A.M.P., de 59 anys i veïns d’Amposta, ha mort aquest matí de diumenge en l’únic accident mortal que hi ha hagut durant el cap de setmana a les carreteres catalanes. La víctima conduïa una de les dues motocicletes que han xocat al punt quilomètric 26 de la carretera C-12 al seu pas pel terme municipal d’Aldover, a la comarca del Baix Ebre. El succés s’ha registrat a dos quarts del matí. Una altra persona implicada en l’accident ha patit lesions menys greus i ha estat traslladada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.Tres patrulles de Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergència Mèdica han participat en l’emergència. La via ha quedat tallada en sentit sud, tot i que una hora després de l’accident s’ha donat pas alternatiu, fins les tres de la tarda en què s’ha normalitzat la situació.

Port de Tarragona