Vint persones ateses de ferides lleus en un accident entre 12 vehicles a l’AP-7 a Sant Sadurní d’Anoia

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha mobilitzat nou unitats i l’helicòpter medicalitzat per atendre una vintena de persones que han patit lesions de poca gravetat en un accident múltiple en què estan implicats una dotzena de vehicles, informa el SEM. L’accident, les causes del qual encara no s’han donat a conèixer, s’ha produït a les 18,48 hores i ha provocat inicialment el tall de l’autopista. Tot i que, minuts després s’ha habilitat un carril per permetre el pas dels vehicles un dia complicat pel retorn del cap de setmana.

El succés s’ha produït al quilòmetre 182 de l’AP-7 i les retencions han arribat a estendre al llarg de 17 quilòmetres (fins al punt quilomètric 199) segons informa Trànsit. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre dotacions de Mossos d’Esquadra atenen l’emergència al costat de SEM.

Port de Tarragona