Detingut un home que ha intentat robar una furgoneta al centre de Madrid i ha xocat contra tres motos i un aparador

Un individu ha intentat sostreure una furgoneta al centre de Madrid en un descuit del conductor, un repartidor que ha baixat del vehicle momentàniament. Quan el delinqüent s’ha posat al volant, l’empleat s’ha adonat i s’ha enfrontat al lladre, amb qui ha hagut un forcejament que ha acabat amb ferides al repartidor.

Mentre forcejaven, la furgoneta ha sortit disparat i s’ha portat per davant tres motos i ha acabat colpejant un aparador, segons informa la Policia Municipal de Madrid, que ha volgut apagar amb la informació oficial les versions paral·leles del fet que s’han estès per les xarxes. Aquestes han partit de les imatges que han corregut per les xarxes i que van ser preses per testimonis. Els missatges feien referència a la nacionalitat de l’atacant, el presumpta arma que hauria utilitzat i les seves hipotètiques intencions, donat el lloc i l’hora en què es va produir el succés. Agents de la Policia Municipal han pogut detenir l’autor de l’intent d’sustracción.

Port de Tarragona