La Guàrdia Urbana de Barcelona identifica i imputa el ciclista que va atropellar una dona amb el seu fill en braços a la Diagonal

Un mes i mig després d’haver demanat la col·laboració ciutadana, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha aconseguit identificar, citar i imputar a un ciclista, acusat d’atropellar una dona amb el seu fill en braços. El fet va ocórrer el 30 de març a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Les càmeres de seguretat van ser bàsiques per obtenir una imatge de l’home, que va ser distribuïda per mitjans de comunicació i xarxes socials amb la intenció que algun testimoni pogués aportar dades per localitzar el fugit.

El ciclista ha estat acusat d’un delicte contra la seguretat viària i un altre d’omissió del deure de socors. Bàsica ha estat la col·laboració d’uns passatgers que viatjaven en el mateix autobús en què ho feien les víctimes abans de ser atropellades, ja que van poder aportar a la investigació les fotografies que van prendre, imatges que els agents de la Guàrdia Urbana van inspeccionar amb encert.

El succés va passar a l’altura de Palau Reial, quan la dona va baixar de l’autobús amb un nen en braços i es disposava a seure en un carret de nadó, moment en què el ciclista els va envestir. El petit va patir un traumatisme cranial, diagnosticat com a greu, tot i que ha anat progressant favorablement.

La Guàrdia Urbana demana ajuda per trobar un ciclista que va fugir després d’atropellar i ferir greument un menor a la Diagonal de Barcelona

Port de Tarragona