Dos detinguts a Vinyols per tràfic de marihuana i frau en el consum d’electre

Els Mossos han detingut a Vinyols i els Arcs, dos homes, de 56 i 34 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Vinyols i els Arcs (Baix Camp) i la Canonja (Tarragonès), com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluïd elèctric.

Els fets van tenir lloc ahir a les 10.00 hores al carrer Tramuntana de Vinyols i els Arcs quan els Mossos d’Esquadra van realitzar una entrada i perquisició en un domicili arran d’unes informacions que apuntaven que es traficava amb droga. En l’entrada i perquisició els agents van localitzar 39,6 quilograms de cabdells de marihuana preparats per a la seva distribució, 420 euros en efectiu, 17 ventiladors, 45 làmpades al·lògenes i 45 transformadors. El preu aproximat de la droga venuda al mercat il·legal seria d’uns 50.000 euros.

Amb tots els indicis incriminatoris els mossos van detenir els dos homes que residien en el pis per tràfic de drogues i per tenir connectada fraudulentament la llum. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Els detinguts van declarar en seu policial amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Port de Tarragona