La Guàrdia Civil troba un milió d’euros en una furgoneta accidentada a Granada, però cap dels ocupants diu ser l’amo

Agents de la Guàrdia Civil  van trobar un milió d’euros a l’interior d’una furgoneta que havia patit un accident a l’autovia A-92, a Granada. Si això ja és insòlit, més ho és que cap dels implicats en l’accident digués que era propietari dels bitllets, informa la premsa local. El conductor del vehicle afectat va donar positiu en la prova d’alcoholèmia i la de substàncies estupefaents. Al costat d’ell viatjaven altres persones que també van negar saber res d’aquesta suculenta quantitat de diners. Per tant, la Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per conèixer d’on va sortir el milió d’euros. La subdelegada del Govern a Granada va afirmar que fins i tot la quantitat podria ser més elevada.
Negar la propietat d’aquesta quantia elevada pot tenir la intenció d’evitar una sanció, ja que la llei prohibeix circular en territori nacional amb una quantitat que superi els 100.000 euros si no s’ha comunicat a les autoritats prèviament aquest transport. En el cas de viatjar a l’estranger, aquesta quantitat es redueix als 10.000 euros.
Alguns testimonis de l’accident, que va consistir en una sortida de via, afirmen que algú que viatjava en el vehicle va poder haver fugit amb més diners. Els tres ferits en el succés eren de nacionalitat lituana, segons les mateixes fonts.

Port de Tarragona