Presó provisional per a l’home acusat de la mort d’un altre en una baralla a Reus

La víctima va resultar ferida per arma blanca i va morir després a l'hospital

ACN Reus.-El jutjat d’instrucció número 1 de Reus ha decretat aquest dimecres presó provisional comunicada i sense fiança per a l’home acusat de la mort d’un altre en una baralla en aquest municipi diumenge passat. La causa està oberta per un delicte d’homicidi. Els fets van tenir lloc cap a un quart de vuit del vespre, quan els Mossos van saber que hi havia hagut una baralla al carrer Benidorm de la localitat. Un home va resultar ferit per arma blanca. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir més tard. Els agents van poder detenir l’autor de l’agressió al seu domicili, un home de 27 anys i de nacionalitat guineana.

Detenen un home per la mort d’un altre en una baralla a Reus

Port de Tarragona