Un helicòpter s’estavella al riu Hudson de Nova York, tot i que el pilot ha pogut saltar abans de l’impacte

La rapidesa en reaccionar d’un pilot d’helicòpter que s’ha estavellat al riu Hudson, a Nova York, aquesta tarda li ha salvat la vida, informen mitjans locals. L’únic ocupant de la nau, de 34 anys, va ser rescatat per un ferri minuts després de caure a l’aigua. La policia de Nova York va informar que la nau s’havia enlairat poc abans de quedar ingovernable i caure mentre girava erràtic. Un treballador del moll proper, en veure com s’aproximava l’aparell a terra va córrer per evitar ser colpejat i va resultar ferit en relliscar. Dues embarcacions de passatgers que uneixen Manhattan i New Jersey s’han desviat del seu trajecte i s’ha tallat una autopista mentre es recuperava l’aparell.

 

 

Port de Tarragona