Un veí de Santa Perpètua de Mogoda mor en un xoc contra un camió en l’A-2, a Jorba

Foto: Servei Català de Trànsit

ACN Jorba.-F. P. P., veí de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) de 41 anys, és la persona que ha mort aquest dimecres a l’A-2 a Jorba (Anoia) en un accident per encalç entre un camió i una furgoneta. El conductor del camió ha resultat ferit lleu i ha rebut l’alta al mateix lloc dels fets. El sinistre ha passat al quilòmetre 543, en un tram de retenció derivat d’un primer accident al quilòmetre 548, on s’han registrat quatre ferits amb lesions de gravetat menor. Tres d’ells han estat traslladats en ambulància a l’Hospital d’Igualada, i el quart a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Els dos sinistres s’han produït en direcció Barcelona. L’A-2 s’ha hagut de tallar en aquest sentit i s’han fet desviaments per les sortides 542 i 544.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del primer incident a les 11.30 h, i del segon una hora més tard. S’han activat quatre patrulles policials, tres dotacions dels Bombers i un helicòpter i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Port de Tarragona