Mor un camioner en un accident a l’AP-7 a Mont-roig del Camp que no duia cordat el cinturó de seguretat

SCT
ACN.-Un camioner ha mort en un accident de trànsit aquest dijous a l’AP-7, al terme de Mont-roig del Camp (Baix Camp). L’accident ha passat a l’altura del quilòmetre 269 cap a les dues del migdia. Per causes que s’investiguen, el conductor del tràiler ha perdut el control del vehicle i ha acabat bolcant fora de la via, al marge de l’autopista. Segons el Servei Català de Trànsit, la víctima és un home de nacionalitat búlgara de 58 anys que no duia el cinturó cordat. Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident ha obligat a tallar un carril de l’AP-7 en sentit nord.
Amb aquesta víctima, són 59 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a les carreteres catalanes.
Port de Tarragona