Una dona que robava la caixa d’una empresa del Polígon Francolí de Tarragona demana als Mossos que li obrin la porta per poder sortir

Imatge de la càmera de seguretat de l'empresa on es veu com entra la dona a robar. / Mossos

Els Mossos d’Esquadra de Tarragona han detingut una dona de 29 anys, de nacionalitat espanyola i domicili a Tarragona, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb força. La tarda del passat dilluns, els Mossos d’Esquadra van desplaçar-se a una nau del Polígon Francolí de Tarragona quan van tenir coneixement que havia saltat l’alarma per un possible robatori.

Una vegada van arribar al lloc, els mossos van localitzar a l’exterior de la nau el responsable de l’empresa i van escoltar de l’interior com una dona no parava de donar cops de martell i cridava perquè li obrissin la porta. Acte seguit, els agents van obrir la porta i van localitzar un mall amb el qual la detinguda havia colpejat el pany, la paret i també havia trencat un interruptor. En l’escorcoll, els mossos van localitzar-li a l’interior d’una motxilla diverses monedes i bitllets dels quals la dona no va argumentar d’on els havia obtingut.

Llavors, els agents van visualitzar les imatges de les càmeres de seguretat de l’empresa que, sense cap mena de dubte, incriminaven la detinguda amb el robatori dels diners de la caixa enregistradora. Segons van poder esbrinar els mossos, la dona s’havia amagat a la botiga durant l’horari comercial i havia esperat al tancament per cometre el robatori. Per tot això i davant dels diferents indicis, els Mossos d’Esquadra van arrestar-la per un robatori amb força a interior d’empresa. La detinguda, amb més d’una vintena d’antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona