Continua la recerca del pescador desaparegut dimecres a Tossa de Mar

arxiu

ACN.-Els equips d’emergències han reprès aquest divendres al matí el dispositiu de recerca del pescador desaparegut a Tossa de Mar. Els familiars van donar la veu d’alarma dimecres a la nit, en comprovar que l’home, d’uns 49 anys, no havia tornat a casa després de sortir a pescar a les roques de sota el far, a la zona de la Vila Vella. S’han trobat els seus estris de pesca. En el dispositiu participen una vintena d’efectius dels Bombers amb unitats subaquàtiques i de muntanya, així com canines i un helicòpter. També s’ha activat la Unitat del Grup Operatiu de Suport dels Bombers, efectius subaquàtics dels Bombers de Barcelona i dels Mossos d’Esquadra, així com l’embarcació i l’helicòpter de Salvament Marítim. La Policia Local de Tossa també hi treballa.

Port de Tarragona