La Policia intervé articles falsificats a Reus amb la imatge del joc Fortnite i deté al responsable de l’empresa

Artículos intervenidos en las operaciones policiales. / CNP

La Policia Nacional ha intervingut 808 coixins falsificats amb la imatge corporativa d’un popular videojoc durant una inspecció en una companyia en un polígon industrial a Reus. En les operacions anomenades ‘Paquet’ i ‘Forni’ de lluita contra la pirateria, els investigadors han detingut l’administrador únic de l’empresa objecte de control, un home de 63 anys i nacionalitat espanyola, per la seva presumpta responsabilitat en un delicte contra la propietat industrial.

La investigació va començar arran de la intervenció per agents de la Policia Local de Màlaga, en un lloc nadalenc al centre de la ciutat andalusa, d’una vintena de coixins serigrafiats amb la imatge corporativa d’un conegut videojoc, tractant-se d’unes suposades imitacions . Així mateix van identificar al comerciant que tenia a la venda els productes a un preu unitari de 10 euros -molt per sota del valor dels originals-.

Un cop posada la mercaderia a disposició de la Policia Nacional, agents d’aquest cos van sentir en declaració al referit comerciant -en qualitat de investigat no detingut- i van continuar amb la pràctica de diligències per al total esclariment dels fets.

Les indagacions van conduir a una empresa amb seu social a un polígon industrial a la localitat tarragonina de Reus, d’on hauria partit la sèrie de productes intervinguts a Màlaga. En el transcurs de la inspecció a l’esmentada companyia, els investigadors van intervenir 808 coixins falsificats i van detenir al seu administrador per la seva presumpta responsabilitat en un delicte contra la propietat industrial.

La investigació ha estat portada a terme conjuntament pel Grup II de Delictes Econòmics de la Comissaria Provincial de Màlaga i el Grup III d’Investigacions Tecnològiques de la Prefectura Superior de Catalunya.

Port de Tarragona