Mor a trets un home en un àtic del carrer Comte d’Urgell de Barcelona

La víctima ha quedat inicialment en estat molt greu però ha acabat perdent la vida

Un home ha mort de forma violenta en haber rebut cinc trets aquest divendres al carrer Comte d’Urgell de Barcelona, segons han confirmat a l’ACN fonts policials. La víctima ha quedat inicialment en estat molt greu, però ha acabat perdent la vida. Una de les principals hipòtesis amb les què treballen els investigadors és que es tracti d’un crim relacionat amb el tràfic de drogues. Diverses dotacions policials i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc dels fets on han localitzat el cos de l’home sense vida, que aquest vespre la policia catalana encara no havia pogut identificar. L’alerta ha arribat a través d’una trucada al 112 cap a les 14 hores. Els Mossos han obert una investigació. Els fets haurien tingut lloc en un àtic del número 125.

Port de Tarragona