Mor una dona atropellada per un tràiler que feia marxa enrere en una empresa de la partida Canals de Lleida

Arxiu / Archivo

Una dona ha mort atropellada al recinte d’una empresa de la partida Canals de Lleida. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.42 hores d’avui divendres. Els fets han passat quan un camió tràiler que feia una maniobra de marxa enrere, després de descarregar, ha atropellat accidentalment la dona. Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències no han pogut fer res per salvar la vida de la dona. La víctima era una dona de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Lleida.

Al lloc dels fets s’hi ha traslladat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana de Lleida i treballadors del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els Mossos d’Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Port de Tarragona