Una agressió sexual a una menor al Raval provoca un operatiu policial en dos narcopisos, que acaba amb la detenció de dues persones

Els pares van denunciar als Mossos la desaparició de la seva filla però finalment ella va acabar tornant a casa

Els policies durant una de les intervencions al Raval ahir. / Mossos

ACN-Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres a la tarda un home per abús i agressió sexual a una menor amb la que havia tingut una relació prèvia, segons han explicat a l’ACN fonts policials. Els pares van denunciar dimarts la desaparició de la seva filla, però finalment ella va acabar tornant a casa l’endemà. A partir d’aquí van començar una investigació que va portar a escorcollar dijous al vespre dos pisos relacionats amb l’home detingut. Aquest operatiu es va fer de forma conjunta amb la Guàrdia Urbana. Un dels immobles és el domicili del detingut i l’altre és un narcopis on es venia i comprava droga.

Els policies van detenir al narcopis una segona persona que tenia una ordre de crida i cerca i van identificar quatre consumidors. També van intervenir cinc bàscules de precisió i estris per a la dosificació de la droga. El pis va quedar tapiat.

Arran d’aquests escorcolls, al detingut per abús i agressió sexual, de 36 anys, també se li atribueix un delicte contra la salut pública.

Port de Tarragona