Detenen una parella per atracar amb un ganivet i endur-se 4.000 euros d’un Lidl a Deltebre

Un home de 45 anys, veí del nucli de Jesús, i una dona, de 30, de l’Aldea; van ser detinguts dijous passat després de cometre un atracament en un supermercat de la cadena Lidl a la població de Deltebre. Els presumptes autors del robatori amb intimidació van amenaçar a una de les empleades amb un ganivet de grans dimensions i van aconseguir emportar-se un botí de 4.000 euros procedent de la caja.Un Mosso que es trobava fora de servei va aconseguir identificar el vehicle en què van fugir els atracadors i aquesta va ser la clau per detenir-los hores més tard gràcies a la tasca d’agents de la policia catalana de Tortosa, l’Ametlla de Mar i personal de seguretat municipal de la població de l’Aldea.

Port de Tarragona