FLASH: El número dos del govern austríac dimiteix després de la publicació d’un vídeo ocult gravat a Eivissa

Christian Strache, vicecanceller austríac i líder de la ultradreta del país, ha dimitit després fer-se públic un vídeo ocult gravat en un xalet d’Eivissa que el vincula amb un cas de corrupció. La fulminant marxa de Strache s’ha produït després que les revistes «Sueddeutsche Zeitung» i «Der Spiegel» publiquessin ahir a la nit parts d’un vídeo pres abans de les eleccions. Les imatges li mostren discutint amb una presumpta neboda d’un important inversor rus, al juliol de 2017, i un company de partit (FPÖ). Segons les revistes, va oferir contractes públics a canvi d’ajudes per a la campanya del seu partit. Realment es tractava d’una operació fictícia per fer-li caure en el parany i descobrir les seves intencions.

Port de Tarragona