L’Automobile Barcelona tanca una edició «històrica» amb rècord de vendes i visitants

S'han superat els 800.000 assistents i s'han venut un 10% més de vehicles que el 2018

El "Carmen" d'Hispano Suiza, un dels atractius del saló. 1.000 CV i 1,5 milions d'euros. / Foto: Moisés Peñalver

L’Automobile Barcelona, el Saló Internacional de l’Automòbil organitzat per Fira de Barcelona, tanca portes aquest diumenge d’una «edició històrica», ha destacat el president del certamen, Enrique Lacalle, a l’hora de fer balanç. Segons l’organització, la fira, a la que encara li queden les darreres hores, hauria superat els 800.000 visitants i s’haurien assolit un 10% més de vendes que en l’edició passada. «És el saló més visitat a Europa i amb un adn molt barceloní», ha volgut subratllar el president de l’Automobile Barcelona. Enguany el certamen, que va arrencar el passat dia 11, ha celebrat el centenari.

Port de Tarragona