Un veí de Sant Gregori mor en xocar frontalment amb el seu cotxe contra una furgoneta a Girona

Un conductor, C.R.R., de 32 anys i veí de Sant Gregori, ha mort en un xoc frontal amb una furgoneta al quilòmetre 28 de la C-65 a Girona, informa el Servei Català de Trànsit. El succés s’ha registrat a tres quarts de set del matí. A conseqüència de l’accident mortal, el conductor de l’altre vehicle ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’hospital Josep Trueta. Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, la C-65 s’ha hagut de tallar a la circulació en ambdós sentits i s’han fet desviaments per una rotonda propera. La via ha quedat normalitzada a les 10.50h. Amb aquesta, ja són 61 les víctimes mortals que s’han registrat a Catalunya el 2019.

Port de Tarragona