Immobilitzen a Maçanet de la Selva un autocar que transportava 28 escolars amb els pneumàtics en mal estat

Els professors que acompanyaven els alumnes van donar l'alerta

ACN.-Els Mossos d’Esquadra van immobilitzar el 15 maig a Maçanet de la Selva un autocar que transportava 28 escolars i que tenia els pneumàtics desgastats. Els fets van passar cap a les onze del matí a l’AP-7 quan els professors que acompanyen els estudiants van donar l’alerta. Els mossos van comprovar que el vehicle tenia les rodes gastades i que dues d’elles, a més, no reunien les condicions per circular. Els agents van denunciar el conductor per les deficiències tècniques que afectaven greument la seguretat viària. Després d’un parell d’hores es van substituir els pneumàtics i quan els mossos van comprovar que l’autobús reunia les condicions per circular amb seguretat, els escolars van poder continuar la marxa.

Port de Tarragona