Un avió amb destinació a Alemanya vola en cercles al nord de Tenerife abans de tornar a l’aeroport després d’un problema de pressurització

Captura de Flightradar24 tomada a las 20.00 horas, donde se puede apreciar la maniobra del avión desde su salida y su trayecto en círculos.

Un Airbus 320 que ha sortit de l’aeroport Tenerife Sud aquesta tarda es troba realitzant maniobres en cercle per perdre combustible abans de tornar a l’aeroport després de detectar-se un problema en el sistema de pressurització, informen Controladors Aeris. L’aparell havia d’haver continuat el seu trajecte cap a Stuttgart després de la seva enlairament, però després del problema tècnic s’ha decidit tornar a Tenerife quan havien transcorregut pocs minuts des del seu enlairament. Les maniobres circulars es realitzen a una distància prudencial per no interferir en les maniobres d’aterratge d’altres aeronaus. Els protocols de seguretat obliguen a perdre pes (combustible) abans de prendre terra quan es produeix una fallada tècnica en la nau.

Port de Tarragona