Un detingut per la Guàrdia Urbana de Tarragona intenta autolesionar a l’hospital després colpejar als agents

Un detingut, que va ser traslladat a un hospital després de ser detingut per la Guàrdia Urbana de Tarragona, va intentar autolesionar i va impedir de manera agressiva que els metges poguessin fer-li una exploració, informa l’Ajuntament de Tarragona. Els agents van detenir un home de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat. Els fets es van iniciar a les 04:15 h de la matinada de dissabte a diumenge, quan una patrulla que circulava de paisà pel carrer Gasòmetre va observar una persona que caminava per la zona amb ulleres de sol, una ampolla de vi a la mà i cridava de manera inintel·ligible. Quan la patrulla es va dirigir a aquest individu, amb el suport d’una segona patrulla logotipat, aquest home es va mostrar molt alterat i va dir que no portava cap tipus de documentació. També es va resistir a ser escorcollat ​​i va començar a forcejar per impedir la tasca dels agents, donant cops i puntades de peu. Finalment els agents van poder reduir l’individu i, posteriorment, detenir-ho. Ja a l’hospital per fer l’habitual reconeixement mèdic, el detingut va intentar autolesionar-se. Els metges no van poder realitzar la seva exploració, ja que l’home va continuar mostrant-agressiu.

Port de Tarragona