Detingut un home per degollar una dona en un bar de l’avinguda Mistral de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut el presumpte assassí d’una dona en un bar de l’avinguda Mistral de Barcelona aquesta tarda i l’ha posat a disposició dels Mossos d’Esquadra, que han iniciat una investigació. El succés s’ha produït a les 15.40 hores, quan els Mossos han localitzat el cos de la víctima a l’interior de l’establiment. Diverses dotacions policials i del Sistema d’Emergències Mèdiques S’HAN desplaçat al lloc dels fets sense poder Fer per la víctima. L’ex-parella de la dona degollada seria qui hauria avisat els serveis d’emergència al·legant que havia discutit amb ella, que ha sortit del bar i que a continuació ha sentit un crit. En tornar al bar, l’ha trobat a terra amb una ferida al coll. El detingut ha informat la Policia catalana de qui sospita que pot ser l’autor de l’assassinat, el que ha provocat que s’iniciï la seva cerca.

Port de Tarragona