Troben el cadàver d’un jove al costat d’una torre d’electricitat a la Seva del Camp

Entrada a l'IES Joan Puig i Ferreter, amb els investigadors dins. / Núria Torres
 La Selva del Camp .- Els guàrdies municipals de la Selva del Camp (Baix Camp) han trobat aquest dimecres al matí el cadàver d’un jove al costat d’una torre elèctrica de mitjana tensió en una zona propera a l’Institut Joan Puig i Ferreter i a l’escola Abel Ferrater del municipi. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de la mort. Fonts municipals han explicat a l’ACN que, cap a tres quarts de nou del matí, uns alumnes han observat unes guspires i alguna cosa que queia de la torre elèctrica i que, tot seguit, s’hi declarava un petit incendi de vegetació. Els guàrdies municipals i els Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han localitzat el cos sense vida d’un jove amb signes d’haver patit una electrocució.

Tot apunta que la víctima és un alumne de l’institut que s’hauria enfilat a la torre elèctrica per motius que s’investiguen, segons les mateixes fonts. En aquest sentit, s’ha activat un equip de psicòlegs.

A més, el poble ha patit un petit tall de subministrament elèctric que se sospita que té relació amb la descàrrega elèctrica que s’ha produït.

Fins a la zona s’han desplaçat diversos efectius dels Bombers, dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de la comitiva judicial.

Port de Tarragona