El Tribunal Suprem assenyala l’11 de juny com a data final del judici del «Procés»

M. Peñalver

El judici als polítics independentistes acabarà el 11 de juny, segons les previsions que realitza el president del tribunal, Manuel Marchena. El final de la vista oral serà les manifestacions dels acusats, que tindran un quart d’hora cadascun per expressar el que considerin oportú. Està previst que dilluns es comencin a veure els polèmics vídeos, a la fase documental, que succeeix als peritatges. No obstant això, les defenses no podran relacionar les imatges amb les declaracions en un procés de contradicció.

Dilluns 3 de juny, segons les previsions de Marchena, haurien de començar i acabar els informes finals de les acusacions, la durada no podria superar les dues hores per defensa. El dilluns següent, 10 de juny, serà el torn de que les defenses puguin exposar les seves conclusions en el mateix temps.

Port de Tarragona