El conductor mort en bolcar un tractor a Subirats era l’ex alcalde del Pla del Penedès Ramon Colomé

El municipi decreta dos dies de dol oficial

Foto: El 3 de vuit

ACN El Pla del Penedès.-L’Ajuntament del Pla del Penedès ha decretat dos dies de dol oficial per la mort de l’ex alcalde Ramon Colomé, que ahir dijous va patir un accident de trànsit en bolcar el seu tractor en un camí de Subirats. Colomé, de 69 anys, havia estat alcalde de la vila durant tres legislatures, entre 1995 i 2007. El consistori ha lamentat els fets i l’alcalde Santiago Soler ha signat una declaració oficial anunciant dos dies de dol per a aquest divendres i dissabte. Durant aquests dos dies, la bandera municipal del consistori onejarà a mig pal i es celebrarà un minut de silenci a l’inici dels actes oficials.
L’accident de Colomé va passar ahir dijous prop de les 12 h, segons l’avís que van rebre els Mossos d’Esquadra. El tractor que conduïa per un camí rural de Subirats va sortir de la via i l’home va morir al lloc dels fets.

Port de Tarragona