Deu persones ateses, tres hospitalitzades, intoxicats per fum en l’incendi d’un restaurant al Port Olimpic

Imatge de la zona aquest matí.

Deu persones han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a conseqüència d’un incendi que s’ha registrat minuts abans de les nou d’aquest matí al restaurant La Barca de Salamanca, un restaurant del Moll de Gregal del Port Olímpic de Barcelona, informa el servei d’assistència sanitària. Dels deu afectats, tres han estat hospitalitzats: dos d’ells a l’hospital del Mar i un a l’hospital Moisès Broggi. Bombers de Barcelona han controlat l’incendi, que ha quedat extingit a las 9,30. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha restringit la circulació a la zona, especialment en els accessos al pàrquing del port. El SEM ha desplaçat cinc unitats d’atenció sanitària al lloc.

Segons fonts de l’Ajuntament, els afectats han estat sis i cap d’ells ha patit cremades, sino que han estat atesos per inhalació de fum.

El propietari del restaurant va comunicar a aquest mitjà que al migdia el restaurant es trobava a ple rendiment. A més, ha especificat que les persones ateses eren a la terrassa del restaurant fent treballs d’obertura i en cap moment van estar en contacte amb la zona on es va produir l’incendi. L’incendi, segons el propietari de petites dimensions, es va originar dins de la campana extractora de la cuina quan només hi havia a l’interior tres treballadors que van ser atesos, segons aquesta font, per precaució i per haver estat en contacte amb el fum, «sense cap conseqüència «.

 

Port de Tarragona