Mossos busquen dos dels tres atracadors d’un Bon Àrea de Barcelona, ​​on van prendre com a ostatge a una dona

La dona va ser alliberada a Sant Adrià de Besòs i va resultar il·lesa.

Dos dels tres atracadors que ahir van entrar armats en una botiga de la cadena Bon Àrea del barri de Sant Andreu de Barcelona continuen en parador desconegut després d’alliberar a una dona, a la qual van prendre com a ostatge en la seva fugida. Els Mossos d’Esquadra continuen buscant-los després d’aconseguir detenir un dels autors del robatori a punta de pistola. També va recuperar el botí de 6.000 euros, informa elPeriódico. Els tres delinqüents van aprofitar que a última hora de dissabte és quan la recaptació de l’establiment és més alta per cometre l’assalt.

L’atracament es va perpetrar cap a les nou del vespre, quan encara no s’havia tancat l’establiment. Els tres individus van entrar amb armes a les mans exigint els diners de les caixes. Després de cometre el robatori, dos van fugir cap al centre de Barcelona i un tercer va prendre a una dona que es trobava a l’establiment com a ostatge i la va obligar a entrar en un cotxe dirigint cap a Sant Adrià de Besòs, on la va alliberar il·lesa.

Port de Tarragona