Un home i una dona de 26 anys, veïns de Girona, moren en un accident de moto a Sant Martí de Llémena

ACN Sant Martí de Llémena.-Els dos ocupants d’una moto van morir dissabte al vespre en sortir de la carretera a la GI-531, a Sant Martí de Llémena (Gironès). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20.16 hores. L’accident es va produir al quilòmetre 15,4. Les víctimes són un home i una dona de 26 anys, tots dos veïns de Girona. El conductor era C.C.B., de nacionalitat cubana, mentre que l’acompanyant era M.M.R.G., espanyola. Amb aquestes dues víctimes ja són 64 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Arran de la incidència es van activar tres patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El nombre de persones mortes en accident a la xarxa interurbana de Catalunya suma 64 i no 65, perquè l’anterior víctima, el conductor d’un tractor en un camí rural, va morir en una via urbana.

Port de Tarragona