Un repartidor de Glovo que anava en bicicleta mor atropellat per un camió d’escombraries a la Gran Via de Barcelona

Un repartidor de Glovo va morir dissabte a la nit en ser atropellat a la Gran Via de Barcelona per un camió d’escombraries quan circulava en bicicleta. El succés es va produir a la confluència amb el carrer Balmes. L’accident va tenir lloc entre les 23 i les 23.30 hores. Es van activar patrulles de la Guàrdia Urbana i dotacions del Sistema d’emergències Mèdiques (SEM).
Des del compte ‘#GlovoNosMata’, aquest grup de treballadors ha subratllat que portaven molt de temps avisant que un accident d’aquest tipus acabaria per passar. «La precarietat ens mata, Glovo ens mata. No permetre ni una mort més. Prou!», han afegit. Els companys de la víctima han convocat una concentració davant l’empresa, al carrer Pallars de Barcelona a les 16 hores d’avui, diumenge.

Port de Tarragona