Detenen per robar gasoil un extreballador de l’empresa d’autobusos urbans de Torredembarra

L’home, de 27 anys, s’hauria apropiat d’uns 2.000 litres de combustible durant mesos

La Policia Local de Torredembarra va detenir dilluns un extreballador de l’empresa de transport urbà de la localitat que hauria sostret uns 2.000 litres de gasoil de la flota d’autocars. El detingut, de 27 anys, presumptament ha estat cometent el delicte durant mesos. Tot i que l’home agafava petites quantitats de cada vehicle per no aixecar sospites, des de l’empresa van notar un increment de consum de carburant. Després d’una investigació policial, va ser enxampat.
Per cometre el robatori l’home havia fet còpies de les claus de la nau on es guardaven els autocars abans de ser acomiadat. A la nit, quan els vehicles estaven aparcats i fora de servei fins el dia següent, hi accedia i agafava uns 25 litres de cada autobús per tal que no es detectés el frau. La investigació es va iniciar fa uns dies, quan l’empresa de transport va comunicar que notava un augment del consum dels vehicles, però sense apreciar cap manipulació ni de la nau ni dels autocars.

La Policia Local de Torredembarra va fer un seguiment dels busos just abans de finalitzar el torn de treball, passant per la benzinera i acabant en l’accés a la nau, i també durant l’inici de la jornada laboral. Tot just aquest dilluns, quan feien vigilància per la zona, els agents van veure com un vehicle estacionava a l’exterior de la nau, hi accedia obrint la porta amb clau i sortia amb dues garrafes plenes de combustible. La policia va establir un dispositiu especial per encerclar el polígon que va permetre detenir el lladre, que va ser posat a disposició judicial.

Port de Tarragona