Mor una nena de cinc anys després de ser rescatada d’un flotador amb que es va allunyar de la platja de la Pineda

El helicóptero de Salvamento Marítimo Helimer 210 . (Archivo / Arxiu)

Una nena de 5 anys i nacionalitat georgiana ha mort avui després d’endinsar-se al mar a la platja de la Pineda amb un flotador, informa Salvament Marítim, que ha rescatat la menor, que estava inconscient en el moment en què se l’ha pogut treure de l’aigua, però els serveis sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Els fets han tingut lloc cap a les 11.30h, quan un ciutadà ha avisat a la Policia Local de Vila-seca que hi havia una menor amb un flotador dins del mar a la deriva, a prop de la zona on hi ha la bandera blava. Segons ha transcendit, la menor en qüestió és una nena de Geòrgia que es trobava a la platja amb els seus pares, els quals estan estiuejant al municipi.

Diversos agents s’han desplaçat a la zona i han donat l’avís a Salvament Marítim, que s’ha activat per procedir al rescat. Els efectius ha aconseguit treure la menor de l’aigua, en estat inconscient, poc després de les 12h i l’han portat al moll del Port de Tarragona. Allà hi ha acudit una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que han intentat reanimar a la nena sense èxit.

Port de Tarragona