FLASH: Desallotgen l’institut de ‘Merlí’

Moment en que es fa una de les detencions per part de Mossos. / Foto: Miquel Codolar

ACN Barcelona .- Els Mossos d’Esquadra desallotgen aquest dimecres l’institut abandonat on es va rodar ‘Merlí’, ocupat per desenes de persones des de que va acabar el rodatge de la sèrie. El desallotjament es produeix per ordre del jutjat social número 5 de Barcelona, han confirmat a l’ACN fonts policials. Aquestes instal·lacions, situades al barri de Vall d’Hebron, estan ocupada per famílies georgianes, però entre les persones que hi viuen també hi ha delinqüents. De fet, un dispositiu policial a principis d’abril va permetre la detenció d’almenys una desena d’ocupants que es dedicaven als robatoris en pisos.

Una desena de detinguts en l’operatiu contra una xarxa que havia robat a 70 pisos i que va ocupar l’institut on es gravà la sèrie “Merlí”

Port de Tarragona