Una dona resulta ferida després de caure accidentalment des del Pont del Crespí de Bítem, a Tortosa

Archivo / Arxiu

Una dona ha patit ferides després de caure des del Pont del Crespí, a Tortosa, segons publica Diari Més, que cita Bombers de la Generalitat com a font. La dona, de 50 anys, ha patit fractura en una espatlla i maluc. Efectius sanitaris del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) han ingressat a l’hospital Verge de la Cinta de la capital del Baix Ebre. El succés s’ha produït a les vuit del matí, hora en què els Bombers han rebut l’alerta que una dona que caminava pel pont ha caigut per un terraplè de forma accidental.

L’emergència ha mobilitzat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i Policia Local de Tortosa, que ha procedit a senyalitzar el lloc per prevenir més accidents, així com al tancament del pont.

Port de Tarragona