Continuen sense poder accedir al vaixell enfonsat al Danubi, on es tem que pugui haver-hi una vintena de víctimes

Les forces de rescat continuen esperant que les aigües del Danubi permetin arribar al fons del riu per accedir al vaixell enfonsat dimecres passat a Budapest. Es presumeix que a l’interior hi pugui haver algun cadàver, d’acord amb que hi ha comptabilitzats una vintena de desapareguts. Tots ells formen part d’una excursió de turistes sud-coreans. De moment són set les persones que van morir durant l’enfonsament, que va ser provocat pel xoc d’un creuer, que el va envestir mentre les dues embarcacions passaven sota un pont. Les fortes tempestes que es registren al país provoquen que el riu es trobi molt crescut respecte al seu curs normal i, a més, arrossega a gran velocitat arbres, fang i objectes que impedeixen que els submarinistes tinguin visibilitat.

Port de Tarragona