Detingudes tres persones en relació amb l’accident en què ha mort un guàrdia civil

Els dos primers detinguts són dos homes de nacionalitat francesa i origen marroquí. Hi ha un tercer detingut i una quarta persona investigada

Imagen del guàrdia civil Fermín Cabezas, difundida por el Ministerio del Interior.

Tres persones han estat detingudes en relació amb l’accident en què va morir un guàrdia civil en acte de servei, ahir dijous, a la població de Los Barrios, a Cadis, informa aquest cos. Les dues primeres detencions van tenir lloc ahir cap a les set de la tarda a la pedania de les Pachecas, a Jerez de la Frontera. Els individus són dos homes de nacionalitat francesa i origen marroquí que transportaven en un vehicle 200 quilos d’haixix. La Guàrdia Civil ha detingut aquest matí a una tercera persona relacionada amb els fets, i investiga a una quarta.

El guàrdia civil mort Fermín Cap González, estava destinat al destacament de trànsit d’Algesires. Les circumstàncies de l’accident estan sent investigades a l’espera de l’informe d’Atestats de Trànsit. Natural de Jerez de la Frontera, Cap ingressar en el Cos el 1991. Comptava amb diversos mèrits en el seu expedient com la Creu amb distintiu blanc de l’Ordre del Mèrit de la Guàrdia Civil i la Creu a la Constància en la modalitat de Bronze i Plata . Havia estat destinat a Barcelona i Àvila anteriorment al seu destí actual.

El funeral de l’agent tindrà lloc aquesta tarda a la Comandància d’Algesires. Al mateix acudiran el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i el director general de la Guàrdia Civil, Félix Azón.

Port de Tarragona