Un treballador mor i un company està crític després d’un accident químic a l’empresa Carburos Metálicos de la Pobla de Mafumet

Protecció Civil demana no apropar-se a la zona de l'incident

L’empresa Carburos Metálicos, a la Pobla de Mafumet, ha patit una fuita d’amoníac i com a conseqüència de l’accident químic ha mort un treballador i un altre es troba en estat crític, informa Protecció Civil de la Generalitat. S’ha activat el pla PLASEQCAT en estat d’emergència i demana a la població que no s’acosti a la zona de l’incident, al Polígon Nord de Tarragona, que es valoren les possibles afectacions a l’exterior. Els primers a intervenir van ser els bombers de l’AEQT i després van arribar Bombers de la Generalitat, Mossos, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tècnics de la Secretaria de Medi Ambient de la Generalitat.

 

Protecció Civil insisteix que no hi ha risc per a la població fora de les instal·lacions afectades, segons les mostres d’aire han donat com a resultat que no hi ha presència d’amoníac, segons Protecció Civil.

 

Port de Tarragona