Troben un submarinista mort a Tossa de Mar

El seu company va donar l'alerta cap a les 23 hores i el van trobar dues hores més tard

Equip subacuàtic de Bombers de la Generalitat. / Arxiu

Un submarinista ha mort aquesta nit a la platja de la Mar Menuda de Tossa de Mar, informen Bombers en un comunicat. El seu companya va donar l’alerta a les 23.17 hores i es va muntar un dispositiu de recerca, que el va trobar sense vida a la 1.25. La víctima és un home de 45 anys que es va submergir i per causes que es desconeixen no va sortir. Una de les barques dels Bombers el va trobar a uns 500 metres de la costa. En el dispositiu es van activar efectius subaquàtics dels Bombers de la Generalitat, dels Mossos d’Esquadra, de Bombers de Barcelona, de la Guàrdia Civil, l’helicòpter i l’embarcació Sirius de Salvament Marítim i la Policia Local. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació i de les tasques judicials.

Port de Tarragona