Busquen al pantà de Mequinensa a dos turistes alemanys que han desaparegut després del xoc de dues llanxes

Diputación de Zaragoza.

Dos turistes alemanys que es trobaven pescant al pantà de Mequinensa, a Saragossa, estan desapareguts des de la tarda d’ahir, divendres, després d’un xoc entre dues llanxes que s’ha produït sobre dos quarts. Una de les embarcacions va bolcar i els seus ocupants, en la cinquantena, van sortir acomiadats i van caure a l’aigua. La Guàrdia Civil i el seu equip subaquàtic, recolzat per un helicòpter, a més d’efectius dels Bombers de la Diputació de Saragossa, van treballar en tasques de recerca fins a les deu de la nit. A aquesta hora es va suspendre el rescat, que s’ha reprès aquest matí de dissabte sense que al migdia encara s’hagi trobat als desapareguts.

A més, quatre persones més van ser ateses de diferents lesions com a conseqüència del xoc, encara que cap d’elles de gravetat.

Port de Tarragona