Mor un home apunyalat a Montcada i Reixac i els Mossos detenen al presumpte agressor a la zona dels fets

Un home ha mort aquest dissabte el matí, apunyalat a Montcada i Reixac. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra a l’ACN, l’agressió, amb arma blanca, ha tingut lloc als vots de dos quarts d’11 del matí en plena via pública, a la zona de l’estació de Renfe del barri de Santa Maria. Segons explica el cos policial, la víctima ja es trobava morta. Els Mossos han detingut al presumpte autor dels fets, localitzat a la zona, i han obert una investigació per esclarir les circumstàncies.

El detingut és un home, de 26 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un homicidi a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) aquest dissabte 1 de juny. Poc abans de les 10:25 hores s’ha rebut l’avís de testimonis informant que una  persona estava agredint un home a la via pública amb arma blanca. En arribar al lloc, els agents  de la comissaria de Montcada i Reixac de Mossos han trobat el cos d’un home que presentava signes de violència.
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha estat activat i  ha estat present en l’actuació amb quatre unitats i ha pogut determinar la mort de la víctima. També ha activat el suport psicològic per atenció als familiars de la víctima. Els agents de Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte agressor, a qui han localitzat en el lloc dels fets. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació.
Port de Tarragona