Mor un motorista a Guixers en sortir de la carretera, i un conductor queda ferit crític a Móra la Nova

Imatge de l'accident ocorregut aquest matí a Subirats. / Bombers

Un motorista ha mort aquest dissabte al matí a la LV-4241 a Guixers (Solsonès) en sortir de la carretera, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’alerta al voltant de les dotze del migdia, quan per causes que s’investiguen, la motocicleta ha sortit de la via al quilòmetre 43 i el conductor i únic ocupant del vehicle ha resultat ferit crític. Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a l’hospital Sant Bernabé de Berga, on ha mort posteriorment. La víctima és un noi de 28 anys, veí de Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona). Arran de l’accident, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies, una dotació dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter del SEM. La via ha tingut restriccions de trànsit durant dues hores.

Ferit en Móra la Nova

D’altra banda, una persona es troba en estat crític després de patir un accident en Móra la Nova. El conductor d’un turisme en bolcar el vehicle amb el qual circulava per la carretera nacional N-420, en direcció a Tarragona, a Móra la Nova, Ribera d’Ebre. L’avís s’ha rebut a les 14.08 hores i al lloc dels fets s’hi han desplaçat Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM. Els Bombers han hagut de realitzar tasques d’excarceració, ja que el conductor ha quedat atrapat. El SEM ha traslladat la víctima a l’Hospital Joan XXIII.

Els Bombers de la Generalitat també han hagut d’excarcerar a un altre conductor a Subirats, que ha quedat atrapat després de patir un accident en la AP-7, informen els Bombers. El ferit ha estat traslladat a l’hospital del Parc Taulí, a Sabadell.

 

Port de Tarragona