Un home de 68 anys, en estat crític per l’incendi del seu habitatge en Llorenç del Penedès

Imatge de l'incendi que va afectar una granja a Juneda ahir. / Bombers

El propietari d’un immoble de Llorenç del Penedès, un home de 68 anys, es troba en estat critic després de patir cremades de segon grau a gairebé el 70% del cos en l’incendi d’un habitatge de la carretera TV-2125 en aquest municipi. El ferit ha estat traslladat en estat crític amb helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a la Unitat de Cremats de l’hospital de la Vall d’Hebron. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 15.49 hores d’aquesta tarda, d’un incendi d’habitatge al número 14 de la carretera TV-2125 de Llorenç del Penedès. El foc ha cremat parcialment el menjador i les escales de la casa de planta baixa i primer pis.

En l’extinció han treballat quatre dotacions dels Bombers que han donat l’incendi per controlat a les 16.23 h. També s’hi han desplaçat tres ambulàncies del SEM, a més de l’helicòpter medicalitzat, i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Els Bombers de la Generalitat també han extingit un incendi a una granja de Juneda. El foc ha afectat completament una nau de 2.500 m2. No hi hagut danys personals, ni dels animals, ja que es trobava buida.

 

Port de Tarragona