Una dona denuncia haver estat violada per Neymar en un hotel de París

El diari digital brasiler «Uol» publica aquesta nit que una dona ha presentat una denúncia en una comissaria de Sao Paulo afirmant haver estat víctima d’una violació per part del futbolista Neymar. En la denúncia, a la qual ha accedit el portal brasiler, s’esmenta que Neymar va conèixer a la dona a través d’Instagram. Després de la conversa, es va acordar, per mitjà d’un amic del jugador, anomenat Gall, que se li facilitaria bitllets d’avió per viatjar a França i allotjament per a conèixer-lo. Segons el relat, es va allotjar a partir del 15 de maig al Sofitel Paris Arc Du Triomf i, al voltant de les 20h, Neymar hauria arribat ebri a l’hotel. Després d’intercanvis de carícies la dona va acusar Neymar de ser agressiu i, mitjançant violència, va practicar una relació sexual sense el consentiment de la víctima. Ella ha declarat que va tornar al Brasil el 17 de maig i que estava sacsejada emocionalment i li feia por de presentar una denúncia.

Port de Tarragona