Detingut un home que ha causat l’alarma a la Rambla amb una arma llarga simulada i que ha lesionat tres agents dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge un home que anava per la Rambla de Barcelona amb una arma llarga simulada. Els fets han passat poc abans de les cinc de la tarda, quan un grup de turistes ha alertat una patrulla dels Mossos de la presència de l’home, d’uns 30 anys, que estava generant alarma entre els vianants. Agents de la policia catalana han iniciat una cerca i poc després l’han localitzat a l’interior d’un portal. Els Mossos informen que, quan s’hi han acostat per a fer comprovacions, l’home s’hi hauria resistit «activament» i hauria ferit tres agents de forma lleu. Finalment, el detingut ha estat traslladat a la comissaria de Les Corts acusat d’amenaça i atemptat a agents de l’autoritat. Segons ha pogut saber l’ACN, està previst que se li faci una revisió mèdica per avaluar el seu estat psicològic.

Port de Tarragona