L’Ajuntament de Girona reallotja 27 famílies de l’edifici afectat per un incendi que ha provocat un ferit greu i set intoxicats

Foto: Twitter alcaldesa de Girona.

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Girona reallotjaran 27 famílies de l’immoble afectat per un incendi que ha causat aquest diumenge a la tarda un ferit greu i set més de lleus per inhalació de fum. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, els veïns podran tornar a casa d’aquí a uns dies, quan es resolgui la manca de subministrament de serveis.

Una persona ha resultat ferida greu i set més de lleus en un incendi d’habitatge aquest diumenge a la tarda al carrer Portlligat 12 de Girona, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El ferit greu ha estat traslladar en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. El foc ha començat al quadre de comptadors d’un edifici de tres plantes quan faltaven cinc minuts per dos quarts de quatre i 25 minuts més tard ja s’ha donat per controlat. Els veïns han hagut de ser evacuats amb un vehicle escala. Fins al lloc, s’hi han desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat.

 

Port de Tarragona