FLASH: Google, YouTube, Gmail i altres serveis pateixen una caiguda a tot el món

A Espanya s'ha començat a detectar aquesta tarda, tot i que és a les nou de la nit quan s'ha fet més evident

Pàgina de Google que informa que els serveis (en vermell) han deixat de funcionar.

Alguns serveis de Google han patit una caiguda a tot el món aquesta nit de diumenge. Serveis com Gmail, Youtube o Analitycs en temps real han deixat de funcionar, inclòs el reeixit cercador, Calenda o Google Drive.

La companyia informarà a les 23:51 d’aquest vespre (diumenge 2 de juny) l’evolució d’aquests errors. La interrupció dels serveis s’han començat a detectar a Espanya minuts abans de les nou del vespre i les xarxes socials s’han omplert d’usuaris protestant per aquests problemes.

AMPLIAREM

Port de Tarragona